24 de setembre de 2020
24.09.2020
Regió7

Sant Esteve Sesrovires critica que Salut ha trigat tres dies en confinar un grup escolar amb un positiu

Les famílies encara no saben ni quan ni on es faran les proves PCR als alumnes

24.09.2020 | 11:41
Escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires |

L'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires presentarà una queixa formal per la gestió que Salut ha fet d'un positiu en un grup de P4 de l'escola La Roureda. Critiquen que tot i que el positiu es va conèixer dilluns i es van activar els protocols corresponents, tant per part del centre com del consistori, l'alumnat no ha estat confinat fins aquest dijous per indicació de Salut.

Pel que fa a les proves PCR, el Servei de Vigilància Epidemiològica encara no ha comunicat quan i com es realitzaran. Tot i que es va demanar l'autorització de les famílies per fer els tests a la mateixa escola, el consistori ha ofert les instal·lacions de pediatria del CAP del municipi per tal que es puguin fer allà amb els menors acompanyats per algun familiar.

Segons el consistori, la família de l'alumne va comunicar el positiu a l'escola el mateix dilluns. Des del centre, seguint el protocol establert, es va informar les famílies del grup estable de convivència. Des de llavors s'ha restat a l'espera que es decreti el confinament de la classe per part d'Educació, indicació que no s'ha fet efectiva fins aquest dijous.

La regidoria d'Educació està preparant una queixa formal al Departament de Salut per la gestió de la situació que considera inadmissible per la manca de comunicació i la demora en l'actuació, amb les conseqüències que pot suposar per a aquests infants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook