30 de setembre de 2020
30.09.2020
Regió7

La comarca de l'Anoia celebra telemàticament el Dia de la Gent Gran

El Consell Comarcal i el Consell de la Gent Gran faran dues videoconferències pel portal Zoom

29.09.2020 | 22:57
La comarca de l'Anoia celebra telemàticament el Dia de la Gent Gran

El Consell Comarcal de l'Anoia i el seu Consell de la Gent Gran celebraran el Dia de la Gent Gran amb activitats online emeses a la plataforma Zoom.

Avui a le 2 del migdia es farà la sessió «Envelliment i TIC a l'Anoia», en què es presentaran els resultats de l'estudi «Gent gran i noves tecnologies en la situació de confinament covid-19», a càrrec de Sergio Sayago, professor a la Universitat de Lleida, i el projecte (es)TIC+a prop, a càrrec del Consell de la Gent Gran de l'Anoia, que vol apropar el coneixement de les noves tecnologies a les persones grans de la comarca.

Dimecres, 7 d'octubre, a les 11 h, es farà la sessió «L'impacte emocional en les persones grans en la situació actual», a càrrec de Glòria Fité, psicogeriatra i membre de l'Equip d'Atenció a la Vellesa del CCA. Ambdues activitats requeriran inscripció prèvia. En aquesta jornada reivindicativa, el Consell de la Gent Gran de l'Anoia vol posar l'accent en la lluita contra els microedatismes, les discriminacions per raó d'edat basades en falses creences sobre les persones grans, com pot ser el de l'envelliment cronològic. El pas del temps no comporta problemes de salut ni pèrdua de capacitats, segons els organitzadors de les jornades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook