El Museu de la Pell d'Igualada estrena nou logotip i proposa que els infants l'estampin sobre una bossa de roba i es converteixin en ambaixadors de la institució. La proposta es durà a terme el proper diumenge, 4 d'octubre, a les 12 del migdia.

En aquest taller familiar, els més petits aprendran una tècnica mil·lenària, la serigrafia, conduïts per Marilú Martínez-Ruiz, artista i directora de l'estudi-taller Enzila gràfica experimental. L'activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 6 anys i es tracta d'una activitat gratuïta. La capacitat és limitada, l'admissió segons l'ordre d'arribada i adaptada a les mesures covid-19. Es tracta d'una iniciativa organitzada per l'Ajuntament d'Igualada i el Museu de la Pell amb la col·laboració del MCuseu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

El programa Creactiva't té en l'edició d'aquest any la col·laboració de RailHome BCN, Museu de Sant Boi de Llobregat, FineArt, Auria Grup, Dessota, Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí, Iglú de Vent i l'EBF, Aula de Música Tradicional.