Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Piera (PSC, Ara és demà-En Comú, PP i Cs), a excepció de la CUP, han demanat la dimissió del batlle de la població, Jordi Madrid (ERC), arran de les denúncies que ha fet la secretària municipal davant de la Fiscalia i l'Oficina Antifrau. En un comunicat conjunt, demanen la "dimissió immediata" de Madrid i que ERC "el rellevi en el càrrec". D'una banda, la secretària municipal ha portat el batlle a Fiscalia per haver ascendit un policia local pel procediment d'urgència i una setmana abans de jubilar-se. De l'altra, també ha portat Madrid a Antifrau per la concessió del contracte de les targetes menjador que, segons ella, es va fer "a dit i sense licitació".

Els grups de l'oposició alerten de la "gravetat" de les accions dutes a terme pel batlle, ja que, segons ells, "està infringint" diversos articles i lleis de les administracions públiques. Creuen que la justificació del "caràcter d'urgència" per contractar el policia local "esdevé inaplicable, donat que no se sustenta amb la llei actual de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic".

Per aquest motiu l'oposició també demana la "rectificació immediata" de les seves declaracions del batlle, ja que consideren que "no reflecteixen la realitat dels fets". Asseguren que, des de l'inici de legislatura, l'alcalde "ha rebut advertiments per part del funcionariat de mancances importants per la presumpta falta de procediment legal a les contractacions públiques, fent cas comís de les advertències". Davant d'això i "donada la gravetat dels presumptes fets" els grups de l'oposició exigeixen la dimissió del batlle i "estudien mesures per fer retornar la legalitat a l'Ajuntament de Piera".