Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 59 anys per quatre robatoris amb violència i intimidació a àvies octogenàries a Igualada. Els fets van tenir lloc entre el 28 de maig i el 15 de juliol.

El modus operandi del lladre sempre era el mateix: escollia dones molt grans, d'entre 80 i 90 anys, i amb problemes de mobilitat. L'home s'apropava a les víctimes per l'esquena, els feia una forta estrebada a la joia que portaven i fugia amb bicicleta. En la majoria dels casos feia caure la víctima a terra, fet que li provocava lesions lleus. Les investigacions van culminar amb la detenció el 10 d'octubre passat al centre de Barcelona -a Ciutat Vella- del presumpte autor dels robatoris, que era un home de nacionalitat colombiana i veí d'Igualada.

La policia li atribueix l'autoria de 4 delictes de robatoris amb violència i intimidació i dos delictes lleus de furt. L'arrestat, que tenia antecedents, va passar el 12 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona, que va decretar llibertat amb mesures cautelars. Els fets van succeir entre els dies 28 de maig i 15 de juliol. Els Mossos van observar que la majoria de casos presentaven certes similituds.