Olesa inaugura avui al pati de la Casa de Cultura una mostra per potenciar el valor festiu de la població. La mostra se centrarà en les vuit il·lustracions en format gegant del llibre Descobrint Olesa i es podrà visitar fins al 15 de novembre.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Olesa de Mont- serrat organitza conjuntament amb l'editorial olesana Edicions Paper d'Estrassa l'exposició Descobrint Olesa. Es podrà visitar fins al 15 de novembre. L'objectiu de l'exposició és mostrar al públic i posar en valor el cicle festiu d'Olesa de Montserrat, la cultura popular i els indrets més emblemàtics del municipi a través de les mateixes vuit il·lustracions que protagonitzen el llibre Descobrint Olesa, i que es podran gaudir en format gegant.

El regidor de Cultura, Xavier Rota, ha destacat que enguany l'exposició anual del departament de Cultura es dedicarà a donar a conèixer les il·lustracions i la informació que apareix al llibre Descobrint Olesa perquè «és una perfecta carta de presentació del municipi i de la cultura catalana» que s'adreça al públic en general.

L'exposició, seguint el plantejament del llibre, també inclourà informació sobre els autors i les autores de les il·lustracions, la festivitat representada a cada un dels plafons, així com preguntes sobre aquella il·lustració i el repte de buscar-hi els personatges infiltrats. Des d'Edicions Paper d'Estrassa, Quim Moreno ha avançat que «les persones que visitin l'exposició es trobaran amb material i jocs nous» per tal de fer-la atractiva i dinàmica.