Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova del Camí ha iniciat un dels quatre cursos programats de formació dirigits a persones en situació d'atur o millora de feina.

«Els primers passos amb l'ordinador i internet» és el nom d'aquest primer curs. De fet, aquest ja era un curs que s'havia iniciat el mes de març passat i que es va haver d'aturar per l'impacte de la pandèmia.

L'objectiu de la formació és que les persones participants puguin aprendre a utilitzar de forma autosuficient i autònoma els equips informàtics per poder portar a terme la recerca activa de feina amb els mitjans i procediments actuals, les pàgines web i el correu electrònic, segons han explicat fonts municipals.

Els cursos següents seran «Office Bàsic de 24 hores» (coneixement de programes com un processador de text (Word), full de càlcul (Excel), gestor de bases de dades (Access) i un programa de presentacions professionals(PowerPoint)». I el seguirà una certificació dels coneixements TIC amb l'examen ACTIC de 25 h.