Un veí de Vilanova del Camí, E. M. M., s'enfronta a una petició de la fiscalia de vuit anys de presó per, presumptament, haver intentat matar un altre home al mateix municipi.

Segons el relat de la fiscalia, l'acusat, la víctima -un home- i una dona eren al domicili de l'acusat quan, al menjador de l'habitatge, el processat va començar a donar cops a una taula exigint als seus acompanyants que marxessin. Aleshores, la víctima es va aixecar per marxar i, quan era al passadís, ell i l'acusat van començar a discutir, mentre la dona seguia asseguda al menjador. En plena discussió, diu la fiscalia, el processat va entrar a la cuina, va agafar un ganivet i el va clavar a la part esquerra del coll de la víctima tot dient-li «et tallaré el coll si no calles», mentre la víctima demanava auxili a la dona, que va ajudar-lo a treure's el ganivet del coll i van trucar a una ambulància. Mentrestant, l'acusat «es mantenia impassible», segons afirma el fiscal.

En el seu escrit d'acusació, el ministeri públic assegura que la ferida va afectar una zona amb «importants estructures vascular» i que la lesió «hauria posat en greu compromís la vida del pacient».

Per al ministeri públic, els fets constitueixen un delicte d'homicidi en grau de temptativa, pel qual demana una pena de vuit anys de presó per a l'acusat, a més de la prohibició d'acostar-se a la víctima i els llocs que aquest freqüenti durant nou anys. També demana que li pagui una indemnització de 1.512 euros, a raó de 90 euros per dia que la víctima va haver d'estar ingressada, 360 euros pels dies que va estar de baixa i 762 per les seqüeles que li han quedat. El judici està assenyalat per a aquest dimarts al matí a l'Audiència Provincial de Barcelona.