L'Ajuntament d'Igualada ha xifrat en 18.000 euros els danys causats pels aldarulls que van tenir lloc dissabte a la nit a la ciutat. En concret, una trentena de persones va cremar 17 contenidors i un vehicle. El batlle d'Igualada, Marc Castells, va assegurar ahir que el consistori serà «molt bel·ligerant» amb «tots aquells que hagin comès algun delicte perquè seran perseguits».

Castells va anunciar que en les properes hores hi haurà més detencions a banda de les 4 que es van efectuar el mateix dissabte. «Es poden malmetre contenidors, però no destruiran la convivència», va assegurar. A més, va recordar que la investigació seguirà la via penal i que l'Ajuntament es personarà «per totes les vies que calgui».

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació acompanyat pels caps de la Policia Local i els Mossos a la ciutat per lamentar els incidents que van tenir lloc dissabte a la nit a la ciutat en què una trentena de joves van cremar vehicles i contenidors. Castells va voler llançar un missatge contundent i va assegurar que «no es tornaran a repetir els actes d'incivisme, vandalisme i de destrucció de la comunitat».

L'alcalde considera que «cap protesta, per legítima que sigui, pot justificar que es cremin contenidors i un vehicle». «Respectem el dret a protestar, però ara especialment -pel context de pandèmia- demanem respectar les normes més elementals», va sentenciar Castells.