El cap del departament de Gestió de l'espai públic i equipaments de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Miquel Carreño, ha explicat que aquesta setmana ha començat la campanya de la poda, que servirà, també, per iniciar la instal·lació de l'enllumenat de Nadal.

La poda es fa a través d'una empresa externa que s'encarregarà de fer aquests treballs. Es treballarà sobre 2.500 arbres dels aproximadament 3.500 que n'hi ha escampats per tot el nucli urbà.

Els treballs han començat al carrer d'Anselm Clavé i durant les tres primeres setmanes del mes de novembre seguiran pels carrers Mallorca i Alfons Sala.

Carreño va explicar ahir que la poda de l'arbrat «és molt necessària tant per al manteniment de la via pública com també per la salut i la pròpia estètica de l'arbre». L'empresa adjudicatària del servei és l'encarregada de gestionar la mobilitat amb la programació de les restriccions d'aparcaments que necessiten per fer els treballs amb seguretat, tant pels vianants com per evitar danys a vehicles.