Els representants d'Igualada Comerç han traslladat als responsables del cos dels Mossos d'Esquadra d'Igualada i a la regidora de Comerç, Carlota Carner, la seva preocupació per l'increment de robatoris en establiments de la ciutat en els darrers mesos. L'entitat que aplega bona part del comerç igualadí ha rebut recentment algunes denúncies per part de comerciants que han estat objecte de furts i d'intents d'obertura de panys. També ha crescut la sensació d'inseguretat, segons asseguren fonts de l'entitat comercial, en algunes zones de la ciutat. Una vegada detectada aquesta inquietud per part d'Igualada Comerç s'ha optat per reunir-se amb els responsables de la seguretat a Igualada..

La Junta Directiva d'Igualada Comerç, ha valorat "molt positivament les dues reunions dutes a terme" fins ara per tal d'intentar trobar mesures que aturin els robatoris. Els representants dels botiguers asseguren que han pogut compartir amb Mossos i ajuntament les seves preocupacions

i que n'han tret "el compromís i la implicació en la situació tant per part dels Mossos d'Esquadra com per l'Ajuntament d'Igualada". Els responsables del cos de Mossos els han fet arribar material informatiu per orientar els comerciants i diferents cartells per a poder utilitzar en zones visibles dels establiments.

A partir d'ara hi haurà un contacte permanent a tres bandes (botiuers, Mossos i Ajuntament), a més d'establir una dinàmica d'estar alerta i en contacte amb els comerciants per detectar situacions d'inseguretat. També s'ha pres el compromís, d'augmentar les presencia policial en hores puntes i sobretot en les hores de tancament dels establiments, que era una de les peticions dels comerciants.