04 de novembre de 2020
04.11.2020
Regió7

Quim Roca lidera una nova etapa del PSC a Igualada

Tindrà com mà dreta, Clara Casares, que serà la secretària d'organització

04.11.2020 | 18:32
Quim Roca, nou primer secretari dels socialistes igualadins

Socialistes d'Igualada (PSC) ha escollit en assemblea la seva nova executiva local que liderarà Quim Roca, que serà el primer secretari. Roca tindrà com a principal col·laboradora, Clara Casares, que exercirà de secretària d'organització. La resta de l'executiva la formen persones amb experiència en l'entorn socialista i persones joves com Víctor Recio, que s'incorpora com a secretari de comunicació.

Socialistes d'Igualada estableix com a objectiu principal posar el focus en la política social perquè ningú quedi enrere en la pandèmia. "La crisi sanitària, a més d'haver afectat de ple als sectors més vulnerables de la societat, ha posat de manifest les mancances dels serveis públics degut a les retallades constants que aquests han patit per part dels governs conservadors del PP, a la Moncloa, i Junts, a la Generalitat", segons els socialistes igualadins. Que asseguren en un comunicat que "els esforços, doncs, es centraran en impulsar un canvi més que necessari a Catalunya després d'una dècada de processisme. L'assemblea també ha posat el focus en les properes eleccions al Parlament de Catalunya i en la necessitat de treballar perquè el PSC tingui un ampli suport al país i es pugui tornar a prioritzar l'agenda social i de serveis públics".

L'agrupació també ha valorat molt positivament la tasca feta a l'Ajuntament a través d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta), que encapçala Jordi Cuadras com a regidor portaveu del grup municipal. Com a part d'aquest projecte ampli i obert a nivell municipal, s'ha valorat molt positivament la introducció a l'agenda municipal de projectes com la creació de nous habitatges de lloguer públic després de 10 anys, la creació de la quarta escola bressol municipal a la ciutat o la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook