El jutge ha enviat a presó un jove de 21 anys de nacionalitat espanyola amb antecedents i veí d'Igualada que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació dimarts passat.

Els fets van tenir lloc a la una del migdia del mateix 3 de novembre, quan el detingut presumptament va intentar sostreure diferents productes d'un establiment alimentari del centre d'Igualada. En veure's sorprès pels treballadors, el lladre va treure un tornavís de la butxaca i va intentar punxar i amenaçar els treballadors. Tot i això, ningú va resultar ferit.

L'individu, en veure que no podia aconseguir el seu botí i que se li estava complicant el robatori, va fugir corrents de l'establiment. Ràpidament, els Mossos van muntar un operatiu de recerca i gràcies a la col·laboració dels treballadors del supermercat van tenir suficients indicis per identificar-lo, segons van explicar ahir els Mossos d'Esquadra en un comunicat.

Pocs instants després, una patrulla de paisà el va localitzar en un carrer d'Igualada. L'home va quedar detingut pel robatori amb violència i intimidació. El detingut va passar el 4 de novembre a disposició del jutjat i es va decretar el seu ingrés a presó.