El 12 de juliol del 2015 un globus aerostàtic que participava a l'European Balloon Festival es va estavellar a Vilanova del Camí, fet que causar la mort immediata del pilot. L'accident va deixar també 6 persones ferides. La companyia d'assegurances es va fer càrrec de les indemnitzacions, però L. C. P. va presentar una reclamació que ara s'ha atès. Havia cobrat 7.819 euros i ara el jutge ha considerat que n'hi pertocaven 53.000, i els interessos d'aquests anys.

La sentència del Jutjat de Primera Instància número 1 d'Igualada manté que l'asseguradora demandada, Allianz, assumeix la responsabilitat del sinistre i precisa que el que està en discussió és només la indemnització que pertoca a L. C. P. La resolució subratlla que és més creïble la declaració del lesionat que no pas la defensa que va fer la companyia, que només va argumentar que havien passat massa dies entre l'accident i els dolors que havia tingut l'accidentat.

El jutge considera que «en cap cas» no es pot concloure que les ferides no estiguessin relacionades amb l'accident. El dolor toràcic que tenia estava ocasionat per la fractura de costelles.

El denunciant va anar a Igualada amb el seu germà i el seu oncle en un viatge que li havien regalat. El vol es va dur a terme sense problemes, però en l'aterratge la cistella va topar amb una tanca que separava uns camps a la zona de can Titó. El pilot va quedar penjat de la corda que controla, però fora de la cistella. Dues persones més van caure de la cistella.