La Sala Municipal d'Exposicions acull, des del 19 de novembre fins al 13 de desembre, una selecció dels treballs presentats en el Premi de fotografia Procopi Llucià, que forma part del cartell dels Premis Ciutat d'Igualada, lliurats aquest diumenge passat.

El guanyador de l'edició d'enguany és Diego Pedra Benzal. La mostra és organitzada pel Departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament i l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada.

El Premi de fotografia Procopi Llucià recorda la figura d'un dels fundadors de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada es va atorgar a la la col·lecció "Boira", de Diego Pedra Benzal (Cornellà de Llobregat). El segon premi va ser per a la col·lecció "Espacios Compartidos" del fotògraf José Ramón Luna de La Ossa de Tarancón.

El guanyador participarà amb una exposició monogràfica durant el festival de fotografia Fineart, que tindrà lloc a Igualada del 26 de febrer al 21 de març de 2021. El jurat ha estat format per Gabriel Brau Gelabert, José Luis Fillat Claver, Carmel·la Planell Lluís i Daniel Farré Garriga, que actuava com a secretari.