El Campus Igualada-UdL amplia la seva oferta educativa amb un postgrau en Comerç Internacional, una especialització demanada per les empreses de l'Anoia que, cada vegada més, busquen obrir nous mercats a l'exterior. La Unió Empresarial de l'Anoia, l'Agrupació tèxtil FAGEPI, la Fundació FITEX i el Clúster català de la moda MODACC han impulsat, juntament amb la Universitat de Lleida, aquests estudis amb l'objectiu de donar sortida a aquesta necessitat específica de moltes Pimes de tenir directius formats en comerç internacional.

El postgrau, que s'impartirà de febrer a desembre de 2021, va adreçat a les persones que actualment formen part dels departaments internacionals de petites i mitjanes empreses que no compten amb una formació específica, i també a aquelles persones que no tenen experiència professional però que vulguin formar-se en comerç internacional. L'alumnat, que rebrà coneixements teòrics i pràctics, adquirirà les eines necessàries per poder dirigir el departament import-export de la seva empresa, així com per ajudar-la a créixer al mercat internacional.

Aquesta és la primera edició a l'Anoia del Postgrau en Comerç Internacional que tractarà matèries com l'entorn econòmic internacional; la gestió administrativa, duanera i fiscal; la gestió financera i mercat de divises; la contractació internacional; la logística i transport internacional, i l'estratègia internacional de vendes, i comptarà amb un treball final de postgrau.