Junts per Igualada (JxI), grup que governa a l´Ajuntament, considera que el grup d´Igualada Som-hi ha fet «un ús populista» de l´afer de les dutxes que la ciutat ha tornat a habilitar per a persones vulnerables que no disposin d´aquesta servei allà on viuen. L´Ajuntament no ha respost com a govern a la denúncia que va fer el grup d´Igualada Som-hi, que lidera Jordi Cuadras, però, en canvi, com a grup polític afirma que «no s´hi val a criticar el tancament d´aquest servei durant el mes de març obviant la situació dramàtica d´emergència sanitària que va viure la ciutat i que va obligar a tancar tots els equipaments públics».

Les dutxes han estat tancades des de l´inici de la pandèmia fins ara, i Cuadras havia retret al govern municipal que el temps sense les dutxes era excessiu. Junts x Igualada es lamenta que Cuadras es vulgui «penjar la medalla de la reobertura», perquè, assegura, «l´Ajuntament i Càritas ja estaven gestionant les possibles alternatives molt abans que el grup liderat per Jordi Cuadras decidís que era una bona idea aprofitar aquesta qüestió tan sensible per atacar el govern».

En un comunicat afegeixen que «si el grup d´Igualada Som-hi estigués atent a les explicacions que l´equip de govern ha donat en comissió, al ple i als mitjans de comunicació s´hauria pogut estalviar aquestes declaracions».

Es reitera en el treball amb Càritas per aquesta qüestió i el servei de dutxes públiques ja s´ha reobert». Per últim, en l´intent d´evitar més acusacions, Junts indica que «els Serveis Socials de l´Ajuntament atenen tots els casos d´emergència social».