Vilanova del Camí s´omplirà de tions a partir d´avui dissabte. La regidoria de Cultura, en col·laboració amb entitats vilanovines, ha fet una proposta de gimcana a partir d´un mapa per trobar un tresor molt especial: un total de 25 tions ubicats a diferents racons del municipi. La regidora Carlota Silva ha destacat la importància de la implicació de les entitats i en destaca la bona predisposició que van mostrar des del primer dia.

Entitats esportives, culturals, socials€ i també alguns serveis vinculats directament a l´Ajuntament com la pròpia regidoria de Cultura, la Brigada municipal, l´Espai Jove i Ràdio Nova... Totes s´han ocupat d´acollir algun d´aquests tions que visitaran Vilanova del Camí aquest Nadal i de vestir-los per a l´ocasió.

A partir de dissabte arrenca el joc. Segons ha explicat la regidora de Cultura, Carlota Silva, a partir d´aquest divendres es repartiran els mapes del Trobations a les escoles vilanovines perquè els lliurin als infants. El mapa també es podrà descarregar des del web municipal. És un mapa de carrers senzill amb 25 localitzacions enumerades on es poden trobar els tions.