Esparreguera ha donat el tret de sortida a la programació de Nadal i de Reis d´Esparreguera aquest cap de setmana. Des de divendres també hi ha en funcionament el guarniment lluminós de Nadal. Aquest serà un cap de setmana més comercial, i l´agenda d´actes s´encetarà els dies 12 i 13 amb la fira de Santa Llúcia, que s´instal·larà a l´antic mercat municipal. Hi haurà paradetes de productes nadalencs i de regal d´Esparreguera Comerç i de l´Associació d´Artesans d´Esparreguera.

A més, s´han programat diferents propostes itinerants, com la batucada de la formació esparreguerina Sona Samba, les coreografies, jocs i cants d´Els Pastorets, de la companyia Xip Xap, la Banda de l´Escola Municipal de Música i Dansa i la passejada de l´home dels nassos per animar els carrers del municipi i incentivar així el comerç local durant els dies festius.

La il·luminació decorativa dels carrers d´Esparreguera serà més potent que la del darrer Nadal.

El regidor de Cultura, Juan Jurado, ha explicat que «el nombre de carrers il·luminats és el mateix que l´any passat, però hem reforçat la decoració amb llums a les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon, i també a les places de Santa Eulàlia i de l´Ajuntament, on s´ha reforçat la il·luminació de l´arbrat».

També s´ha renovat la il·luminació amb el nom dels carrers, que s´ha substituït per bombetes led per reduir en consum.