16 de desembre de 2020
16.12.2020
Regió7

L'Ajuntament d'Igualada sanciona dos bars per incomplir les restriccions

El consistori també ha establert un termini breu de temps per fer retirar les bótes exteriors de tots els establiments de restauració

16.12.2020 | 13:58
La tinenta d'alcalde, Carlota Carner

L'Ajuntament d'Igualada ha adoptat aquesta setmana mesures contra dos establiments del centre de la ciutat per l'incompliment de les mesures de limitació d'activitat motivades per la situació sanitària. En concret, i arran dels informes i les sancions aixecades entre divendres i diumenge per la Policia Local, s'ha retirat temporalment la llicència de terrassa d'un establiment i s'ha tancat l'interior d'un altre local durant el proper cap de setmana. A més, també s'ha establert un termini breu de temps per fer retirar les bótes exteriors de tots els bars i restaurants, ja que són uns elements que afavoreixen l'acumulació de persones.

Durant l'anunci de les mesures, la tinenta d'alcalde Carlota Carner ha afirmat que "com a govern, estem compromesos i implicats amb la recuperació del sector de la restauració i seguirem al seu costat per ajudar a sortir d'aquesta crisi. Tot i això demanem responsabilitat als propietaris dels establiments perquè vetllar pel respecte de les normes sanitàries ens beneficia a tothom". I ha afegit que "la mateixa responsabilitat demanem a tota la ciutadania. La immensa majoria de la gent està complint i estan fent molts sacrificis, i tothom ha de ser conscient que el compliment de les mesures dictades pel departament de salut i interior son per la seguretat de tota la ciutadania i per protegir-nos".

Aquest passat cap de setmana la Policia Local ha aixecat 38 denúncies directament relacionades amb les restriccions per la pandèmia de covid-19. A més de les dues denúncies a establiments, 24 van ser per incompliment dels horaris i restricció municipal de mobilitat, 11 per no dur mascareta i una per no mantenir la distància social de mobilitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook