El PSC va destituir el regidor de Margarida de Montbui Sebas Leno, després que aquest denunciés al seu partit irregularitats en el sou de l´alcalde, Teo Romero. Leno va detectar irregularitats, l´any 2013, ho va parlar amb l´alcalde, però aquest li va negar tot i es va enfadar. Per aquest motiu, va decidir deixar el càrrec de tinent d´alcalde, i va conservar l´acta de regidor.

Leno també va enviar una denúncia als llavors secretaris de Política Municipal i d´Organització del partit, Josep Mayoral i Esteve Terrades. Tots dos el van citar per parlar però, al cap de pocs dies, el PSC el va fer fora del grup municipal i també del partit. Teo Romero, en canvi, va continuar al capdavant de l´Ajuntament. En aquells moments, Romero era l´alcalde de Montbui, era també el president comarcal de la formació a l´Anoia (2001-2017) i tenia relació directa amb la direcció nacional del partit.

Aquestes suposades irregularitats a l´Ajuntament de Santa Margarida de Montbui no han estat investigades fins ara, però Teo Romero si que ha estat investigat i sentenciat per un delicte de malversació continuada quan era president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), càrrec que compatibilitazava amb l´alcaldia. El judici no es va arribar a celebrar ja que Teo Romero, que en mitjans de comunicació havia negat els fets, va admetre´ls en seu judicial desprñes d´un acord entre les parts. Romero va ser condemant a dos anys de presó queen principi no haurà de complir en no tenir antecedents penals, i quatre d´inhabilitació.

Segons ha relatat Leno, l´acomiadament va ser «del tot improcedent», però no l´ha volgut fer el públic fins aquest moment perquè ara vol donar suport al regidor de l´Hospitalet de Llobregat Jaume Graells, que al juny va presentar la seva dimissió com a tinent d´alcalde per la «inacció» del govern municipal davant les presumptes irregularitats econòmiques al Consell Esportiu que ell mateix va denunciar a la policia, en un cas en el que també hi ha involucrada l´alcaldessa i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín.