La comissió de Reis d'Igualada mnaté l'acte d'arribada del Patge Faruk, que en edicions anteriors omplia el recinte del pavelló esportiu de les Comes. Enguany, es farà en dues tandes per facilitar que el màxima de nens puguin veure el patge, però també per poder respectar mesures de seguretat. En principi, aquestes festa compta amb el vist-i-plau de l'Ajuntament, la Conselleria de Cultura i el Procicat, que han estat consultats.

El Patge Faruk arribarà a les Comes a 2/4 de 7, on s'adreçarà a la mainaa per primera vegada. Hi haurà una segona intervenció a les 8 del vespre. Com que l'aforament del pavellò serà més reduït, les famílies que vulguin assistir-hi cal que facin una reserva anticipada d'entrades a partir del 24 de desembre. Es pot fer a l'adreça www.reisdigualada.cat. També es podrà seguir també per Youtube: https://youtube.com/user/reisdigualada.

Pel que fa el lliurament de les cartes al Patge Faruk, es manté pel proper dia 1 de gener, però enlloc del Teatre Municipal de l'Ateneu,com era habitual, enguany es farà en 9 punts de recollida- A la Plaça Castells, a la Plaça de Cal Font, a la Plaça del Rei (Arxiu), al Cap Anoia estació; al Parc del Trànsit; a la Ronda de Fàtima; al Passeig Av. Països Catalans; al Passatge entre carrer de Les Comes i Comarca, i a la Sagrada Família.

Aquests punts estaran senyalitzats amb uns panells lluminosos, l'un amb forma del turbant del Patge Faruk, i l'altre amb la «F» del logotip d'aquest personatge. L'horari de recollida s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí i acabarà a les 2 de la tarda. En aquest casa, per seguretat, es recomana als pares lliurar la carta el lloc més proper al domicili. Els infants que portin la carta rebran una auca.