L'Ajuntament d'Òdena ha invertit 20.692,75 euros en els darrers mesos a millorar prop de 15 quilòmetres de camins del municipi mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Les actuacions han servit per reperfilar els vorals de tot el camí de Cal Sabater, del de Cal Senador a la zona Rubió, el de les Casetes des de Cal Mercader fins a l'Espelt, i el camí entre el Pont de la O i les Casetes. També s'han fet reparacions a diverses zones d'aquestes vies, sobretot als camins de Cal Sabater i de les Casetes. A banda, també s'han arreglat 4 quilòmetres de trams en mal estat d'altres camins com el de Can Soler i el de les Vinyes, segons han explicat fonts municipals.

El programa sectorial de millora de camins municipals de la Diputació de Barcelona, en el qual queden inscrites les actuacions que s'han dut a terme al municipi d'Òdena, forma part de la primera fase del Pla de Xoc per a la reactivació econòmica i social de la demarcació i està adreçat a municipis de menys de 20.000 habitants. L'objectiu del pla és contribuir al sosteniment de les despeses derivades de la realització d'obres de millora dels camins municipals d'ús públic per part dels ajuntaments. Per a aquest any vinent 2021 ja s'està treballant per definir les millores en altres camins del municipi.