L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui treballarà durant el 2020 amb un pressupost 7'3 milions d'euros, dels quals 6'8 milions corresponen pròpiament a l'Ajuntament, 381.000 euros al Patronat Llars d'Infants Municipals, 530.000 euros a la societat Montbui Activa SL i 4.950 euros al Consorci La Tossa de Montbui. El pressupost es va aprovar per majoria absoluta, amb els vots favorables dels set regidors i regidores que formen l'equip de govern (els sis d'Ara Montbui i la regidora de Som Montbui-ERC), mentre que els sis regidors del PSC Montbui es van abstenir. En el ple va prendre possessió de l'acta Miguel Ángel Leiva, nou regidor del grup socialista.

La regidora d'Hisenda i Recursos Humans, Jésica Arroyo, considera que és «un pressupost real i que es veurà modificat un cop es liquidi el pressupost de l'any 2020». A partir d'aquí, i a través d'una modificació de crèdit, la regidora va explicar que s'utilitzarà el romanent existent en tancar la liquidació per dotar noves partides. Destaca «l'increment d'un s6% en capítol de personal, apropant-nos al que necessita l'Ajuntament a nivell tècnic», segons la regidora. El compte també permetran reforçar «partides de Serveis Socials i sanitàries de diferents àmbits, així com Plans d'Ocupació».

Arroyo ha explicat que «un cop incorporem el romanent, dotarem econòmicament totes aquelles obres previstes per a aquest mandat, en la mesura de la possibilitat de la seva execució». Aquestes vinculació de les obres a resultats positius d'anys anteriors es judfica, segons Arroyo per les dificultats de l'any actual.

La regidora d'Esports Isabel Guerrero, de Som Montbui-ERC, garanteix a les entitats esportives que «continuarà potenciant els convenis econòmics amb les entitats esportives del municipi, també es formalitzarà un conveni amb Top Tennis per l'organització del Torneig Internacional Femení de tennis, i es duran a terme les diferents activitats esportives programades durant l'any». Guerrero es mostra disposada a «gestionar l'equipament Mont-aQua des de la regidoria d'Esports».

En la sessió plenària, Josep Palacios, com a portaveu del grup socialista va argumentar l'abstenció del seu grup, tenint en compte que «està condicionat per la liquidació del pressupost 2020» i modificacions posteriors.