L'Associació de Defensa Forestal (ADF) de la Torre de Claramunt té una nova junta, que va ser aprovada en la darrera assemblea general. D'aquesta manera, l'entitat ha passat a estar presidida per Paco Cosano, a qui acompanyen Anna Vallbona com a secretària i Juan Montenegro en el càrrec de tresorer.

La nova junta de l'Associació de Defensa Forestal ha posat en relleu que aviat es compliran 30 anys des que els pioners locals van posar en marxa aquesta entitat i «per a nosaltres és tot un repte agafar el testimoni del relleu, cosa que fem amb il·lusió i afany. Només així podem millorar la nostra aposta de servei al veïnat dels nuclis locals i la seva massa forestal».

En aquest sentit, els nous gestors han subratllat que «en un espai de temps en què les circumstàncies ens ho permetin, esperem poder mantenir una reunió amb tot el voluntariat per traçar conjuntament les línies de treball i actuació, orientades sempre al servei dels veïns. S'obre una nova etapa que afrontem amb respecte i decisió: dos aspectes que sempre han marcat el nostre treball».

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha agraït a la junta sortint tota la feina feta i ha fet un reconeixement a la labor realitzada durant tots aquests anys.