Vilanova del Camí estrena els aparcaments en zona taronja al centre del municipi, entre el carrer de la Verge de Montserrat i el Major. L'aparcament és gratuït i ofereix una vintena de places sotmeses a control horari. El temps màxim d'estacionament és de dues hores diàries fraccionables per garantir la rotació dels vehicles.

La zona taronja, segons han explicat fonts municipals, permet aparcar durant dues hores sense pagar, en places d'estacionament a la via pública que tenen molta demanda, i dinamitzar l'activitat comercial.

El servei funciona de dilluns a dissabte de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 21.00 hores. Per aparcar-hi només cal obtenir el tiquet de la màquina expenedora pel temps que sigui necessari, i que, en cap cas, no pot excedir les dues hores.

Aquest tiquet s'ha de posar en un lloc ben visible del cotxe perquè les persones que fan el control el puguin veure i puguin comprovar que no passa de les dues hores de gratuïtat.

Vilanova del Camí està fent diferents iniciatives encaminades a potenciar la part comercial de la població, que també inclou el mercat municipal, i aquesta de les dues hores de gratuïtat s'afegeix a la feina feta fins ara.