​Les proves de PCR que es van fer dimarts a la quinzena de persones que són usuaris habituals del Centre de dia Casa Joan Gimferrer i que havien compartit estada amb una persona afectada per covid han donat negatiu en el virus, segons que va informar ahir a través de xarxes socials l'Ajuntament de Calaf

De totes maneres, la instal·lació romandrà tancada preventivament uns dies mentre treballadors i usuaris compleixin els dies de quarantena.

El Centre de Dia Casa Joan Gimferrer, que es va reobrir el passat 1 de juliol, va haver de tancar portes temporalment per un cas de covid-19 en uns dels usuaris dilluns. Dimarts es van fer les proves i aquest dimecres s'ha conegut el resultat.

Els gestors del centre, Àuria Fundació, i l'Ajuntament de Calaf han decidit tancar la instal·lació de manera preventiva.

El Centre de Dia, segons gestors i ajuntament, "des del primer dia, aplica tots els protocols i mesures sanitàries, higièniques i procedimentals determinades per Àuria Fundació i validades per les autoritats competents, sent així, que durant tots aquest temps no hi havia hagut cap

incidència relacionada amb la covid.