Olesa de Montserrat commemora el dia europeu de la mediació amb una taula rodona que sota el títol «Les diferents mirades de la cultura de la mediació a Olesa» on es vol mostrar la feina que es fa al municipi en aquest àmbit. Tindrà lloc el dimecres, 27 de gener, a les 18.00 h, a través del canal de YouTube de l'Ajuntament d'Olesa. L'acte està organitzat pel mateix consistori.

A la taula hi participaran la responsable del Servei de Mediació, Marta Mozo, així com representants de diferents col·lectius que juguen un paper important en el foment de la mediació com a via per solucionar conflictes. La presentació de l'acte anirà a càrrec del Regidor de Benestar Social, Jordi Martínez.

La implicació de la biblioteca

A més, durant aquests dies la Biblioteca Santa Oliva d'Olesa tindrà un aparador amb llibres relacionats amb la cultura de la mediació i el diàleg.

El Servei de Mediació Ciutadana d'Olesa és un servei gratuït i que va engegar el 2010 com una aposta municipal per la mediació per tractar conflictes d'àmbits molt diversos veïnals, d'escala, de barri, de joves, familiars o educatius.