Els Mossos d'Esquadra van intervenir en una festa il·legal que la nit de dissabte a diumenge s'estava celebrant en una masia de Piera. Van identificar un total de 28 persones que estaven incomplint les mesures anticovid, segons fonts del cos policial.

En concret, els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement, cap a dos quarts d'una de la matinada, que s'estava celebrant una festa en una masia de la població. Un cop van ser al lloc dels fets, els agents dels Mossos d'Esquadra van identificar els participants i van aixecar acte perquè es tramitin les corresponents sancions contra les 28 persones que eren allà. Llavors aquests participants de la festa van marxar de l'indret.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar dissabte a la tarda una festa il·legal al Teatre Grec de Montjuïc amb almenys 140 persones que tocaven música amb amplificadors i consumien alcohol, segons ha indicat en una piulada. Els agents van identificar i denunciar aquestes 140 persones per incomplir les mesures sanitàries de la covid-19.

A més a més, també ja de matinada, els Mossos van intervenir en almenys quatre festes il·legals arreu del territori, inclosa la de Piera, en les quals van identificar i denunciar una vuitantena de persones per saltar-se les restriccions decretades per la pandèmia. Les festes eren a les Lloses, al Ripollès, a l'Hospitalet de Llobregat i a Molins de Rei, a més de Piera.

Segons van explicar els Mossos, a les Lloses van desallotjar una festa en un mas amb 24 persones, i les van denunciar per incomplir les restriccions que limiten les trobades i per trencar el confinament municipal. En aquest cas, la majoria de persones eren de Granollers i, segons alguns dels testimonis, alguns van tenir temps de marxar camp a través quan van veure la policia. Els fets es van produir pels volts de les dues de la matinada en una casa de turisme rural apartada que els assistents havien llogat. Un cop van tenir identificats tots els assistents, els Mossos els van fer tornar cap a casa.

A l'Hospitalet de Llobregat, els agents dels Mossos van desallotjar una altra festa en una casa particular amb 18 persones, després de rebre un avís a les dues de la matinada.

A Molins de Rei, la Guàrdia Urbana va demanar suport dels Mossos d'Esquadra per intervenir en una festa amb 10 persones que es feia en les habitacions d'un hotel.