El nou consultori mèdic de Collbató, que gestiona l'Institut Català de la Salut (ICS), obre portes el dia 1 de febrer, amb una ampliació dels serveis (dos professionals més) i dels horaris que oferia fins ara. L'equipament s'ubica a l'edifici de les Escoles Velles, al passeig de la Fumada.

El centre compta amb els serveis de medicina, infermeria i pediatria i sumarà dos professionals més a la plantilla habitual, en les especialitats de medicina de família i infermeria.

El nou espai disposa de 283,42 m², oh hi ha quatre consultes, una recepció, dues sales d'espera, una àrea de professionals i un magatzem clínic. L'adequació de les instal·lacions han estat a càrrec de l'Ajuntament de Collbató amb el suport de la Diputació de Barcelona. El Servei Català de la Salut ha proporcionat l'equipament sanitari necessari.

Horari d'atenció ampliat

​L'horari d'atenció de medicina de família i infermeria és de dilluns a divendres de 9 a 13h i de dimarts a divendres de 15 a 19h. L'atenció de pediàtrica és dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9 a 13 h. Fora de l'horari del centre, l'atenció es realitza al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Sant Andreu de la Barca i els caps de setmana i festius al Punt d'Atenció Continuada (PAC) d'Esparreguera.

L'usuari que presenti qualsevol sospita de simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, malestar general, mucositat, dolor generalitzat als ossos i a la musculatura, nàusees, vòmits, diarrea, pèrdua d'olfacte i gust), s'ha d'adreçar al CAP Esparraguera. Fonts de l'Ajuntament de Collbató han posat en coneixement de la població els telèfons per programar visites (ICS, 933268 901) i el del centre, on s'atendrà quan estigui obert (937 770 759).