L'Ajuntament d'Òdena ha remodelat el Centre Cívic Pla d'Òdena per aconseguir que sigui un espai amb més polivalència sense perdre el caràcter de lloc de referència per al municipi. L'equip de govern ha aprofitat l'aturada d'activitats arran de la pandèmia per redefinir els espais. Com ha explicat la voluntat ha estat «optimitzar aquest equipament, ja que actualment disposava de moltes sales, però molt petites».

Ara el Centre Cívic compta amb una sala polivalent amb un espai de 41,60 m2 on s'hi podran dur a terme les activitats de telecentre, de cosir i cantar i de reforç escolar, així com xerrades, formacions, activitats culturals municipals o reunions d'entitats, entre d'altres. La remodelació de la sala s'ha aprofitat per fer-hi millores, com pintar-la, adaptar la taula dels ordinadors, substituir les llums per unes de baix consum.

La remodelació també ha servit per reubicar a la planta baixa l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per tal que sigui més fàcil de trobar-la i d'accedir-hi. Fins ara estava a l'edifici central de l'Ajuntament. L'obra, que ha fet la brigada municipal , han consistit en construir una estança al vestíbul de la planta inferior, que s'ha convertit així en punt de referència de l'equipament. Al vestíbul del Centre Cívic també s'hi han substituït els llums actuals per uns altres de baix consum, s'han pintat les parets i s'hi ha afegit decoració, suros i un rellotge.