Vilanova del Camí estrena un parc públic divendres, al sector PMUr3. Les obres no estan completament finalitzades, queden alguns detalls segons fonts municipals, com la col·locació de xarxes i les taules de picnic, però l'Ajuntament ha decidit obrir-lo a la ciutadania per al seu gaudi.

Aquesta setmana també ha quedat resolt el problema de l'enllumenat amb l'empresa subministradora, així doncs, el parc ja disposa de la il·luminació pertinent.

L'accés al parc es podrà fer des de les 8 h fins a les 20 h, per tres portes diferents: des del carrer Verge de Montserrat, que dóna accés al parc des del circuit de salut, i des del carrer Roger de Flor que ofereix dues entrades més, una des de les escales i l'altra des de la part superior del parc.

En aquest espai no hi podran entrar gossos ni altres animals de companyia. I s'ha fet una crida a la ciutadania perquè es respecti «el mobiliari urbà i els elements de joc que s'hi han instal·lat. Aquest era un dels projectes del procés participatiu que es va endarrerir per la pandèmia.