Les famílies dels alumnes de l'escola pública a Piera no hauran de pagar una part del transport escolar com feien des del 2012. L'Ajuntament ha incorporat en el seu pressupost aquesta despesa que ara es repartia entre les famílies. Ara és Demà, amb una regidora al govern, ha estat clau per incorporar aquesta despesa en el pressupost del 2021, segons ha explicat a aquest diari fonts de la formació.

Ara és demà va posar com una de les condicions per votar a favor del pressupost que proposava el govern (Junts x Piera, PSC i Ara és demà), del qual en forma part. El document que guia els comptes de l'any es van aprovar en el ple del 27 de gener. port de Junts per Piera, PSC i Ara és Demà.

El transport escolar va deixar de ser gratuït a Piera l'any 2012 i des de llavors les famílies han hagut d'assumir una part del transport, fet que ha generat durant tots aquests anys que els grups de veïns i veïnes de Piera reivindiquessin que es tornés a la gratuïtat assumint per part de l'Ajuntament el cost que havien de pagar les famílies. La regidora Sandra Bernad (Ara és demà) afirma que «portem reclamant que això sigui una realitat, si l'escola és pública i gratuïta l'accés a aquesta també ho ha de ser». Piera té nuclis disgregats dins del mateix municipi amb trajectes de fins a 14 km de distància.