El PSC-Anoia ha fet un inici de campanya totalment inèdit amb un acte que només s'ha pogut seguir a través de Facebook Live. Sense presencialitat, per "complir amb les mesures de seguretat sanitàries", segons han explicat fonts del partit.

L'enganxada del primer cartell s'ha fet de manera telemàtica des de quatre punts de la comarca i de manera simultània on s'ha pogut veure l'enganxada del primer cartell per part dels quatre candidats anoiencs que acompanyen Salvador Illa a la llista del Parlament: Jordi Riba des d'Igualada, Noemí Trucharte des de Vilanova del Camí, Sandra Fernández des d'Òdena i David Oliva des de Masquefa.

Amb l'eslògan "Fem-ho", el PSC encara una campanya en la qual el canvi és possible per a fer Salvador Illa president de la Generalitat. Tot deixant enrere "10 anys de procés i retrocés", segons indiquen fonts del partit. Els socialistes centren el missatge de la campanya en que "Torna Catalunya". Centren els primers missatges de campanya, segons han explicat, en la cerca d'un vot contra l'independentisme. "Catalunya no ha fet més que acumular derrotes i frustracions", asseguren en un comunicat. I afegeixen que "els governs independentistes ens han deixat una Catalunya dividida, en declivi i totalment esgotada. Catalunya mereix un govern estable i sensat. Un govern que treballi per al conjunt del país, per a tots els catalans, pensin com pensin, vinguin d'on vinguin. Un govern que posi per davant de tot, de tot, el benestar de les persones i el progrés de Catalunya".

Els candidats socialistes de l'Anoia al Parlament, encapçalats per l'igualadí Jordi Riba, també van participar a l'acte central d'inici de campanya que el PSC ha celebrat de manera descentralitzada arreu de Catalunya amb connexions a Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona, on Salvador Illa i Pedro Sánchez van compartir escenari tot explicant el canvi que ofereix el PSC al conjunt de la societat catalana el proper 14-F.