La celebració del Carnaval sense els actes més participats ha aportat alternatives per tenir present les dades del calendari. A Igualada, una d'aquestes s'ha promogut des del departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament. La proposta é traslladar l'esperit del Carnaval a les xarxes socials i aquest diumenge, 7 de febrer, el Museu de la Pell d'Igualada proposarà a les famílies que s'animin a completar les disfresses amb una màscara bestial, a través d'una edició molt impactant del programa Creactiva't.

Aquesta segona proposta de l'any compta amb el disseny d'un lleó creat per la igualadina Susana Enrich, de Tresxics. El taller es pot seguir de manera senzilla, amb materials que tenim per casa, però que caldrà passar a buscar pel Museu: unes pells troquelades. Aquest material, gratuït, estarà disponible a partir del mateix diumenge 7 de febrer en horari d'obertura del Museu, segons han explicat fonts municipals.

El treball es fa amb l'aportació de materials de Leather Cluster Barcelona. Les pells que cedeix aquests entitat que agrupa empreses adoberes són de Fontanellas i Martí SL i Curtidos Riba i Guixà. El Creactiva't de 2021 serà en format virtual, amb vídeos DIY, "Do it Yourself", que animen les famílies a fer el treball.