Les jornades de portes obertes de les escoles i instituts públics d'Esparreguera es farà de manera virtual. Així ho han acordat tots els centres d'educació infantil, primària i secundària públics del municipi, que han descartat fer atenció presencial amb cita prèvia atenent a raons de seguretat vinculades amb l'actual situació d'emergència sanitària i per coherència amb les mesures que s'han pres des de l'inici de curs, que restringeixen l'accés de les famílies als equipaments escolars.

A partir del dia 1 de març, les famílies trobaran a les webs dels centres vídeos informatius per a conèixer el projecte educatiu i les característiques de cadascun d'ells. A més, a partir del mes de març s'organitzaran sessions virtuals amb els equips directius de les escoles i instituts per atendre i resoldre tots els dubtes i consultes. Sí que faran jornades presencials els dos centres educatius concertats del municipi, l'Escola Cooperativa El Puig i l'Estel.

La presentació de sol·licituds per poder fer educació pública tindrà un període de preinscripció entre del 15 al 24 de març per a educació infantil de segon cicle i educació primària, del 17 al 24 de març per a l'ESO i de l'11 al 17 de maig per a Batxillerat.