La situació d'atenció mèdica a l'Hospital Universitari d'Igualada ha millorat de manera notable la darrera setmana, amb una ocupació a planta d'ingressats covid que era del 27,8% del total. Fa set dies era del 32,9%. Però, amb tot, encara hi ha una alta dedicació a malalts de coronavirus a la UCI, on hi ha 7 dels 10 llits disponibles ocupats per persones que han vist com la seva salut empitjorava fins arribar a nivells crítics. I la pitjor notícia de totes, l'hospital suma dues víctimes més.

Des de l'inici de la pandèmia han perdut la vida 212 persones tractades al centre, on han confirmat fins a 1793 persones (36 en la darrera setmanes). Aquesta última setmana han hagut d'ingressar 20 persones.

La situació ha millorat respecte setmanes anteriors, quan, per exemple, l'hospital d'Igualada va haver d'obrir tantes unitats de vigilància com va poder (inclosos llits que habitualment tenen altres usus) i fins i tot van haver de derivar malalts a altres centres de Barcelona (Hospital de Sant Pau i Hospital del Mar). La notable millora encara té, però, una alta ocupació de llits de l'UCI de l'Hospital d'Igualada, motiu de preocupació per si arriba una nova situació d'increment de casos d'infectats pel virus.