L'Ajuntament d'Òdena reedita aquest mes de març una nova edició del projecte Creix, una activitat psicoeducativa que promou l'educació emocional, l'autoconeixement i el creixement personal a través de sessions dirigides per la psicòloga, especialista en anàlisi i conducció de grups i directora del Centre Avancem d'Òdena Verònica Amezcua.

Aquesta nova edició, que se celebrarà del 2 de març al 25 de maig, va destinada a nois i noies que estiguin cursant 3r i 4t d'ESO. Cada dimarts, de 19.30 a 21 h, tindrà lloc una sessió en la qual els joves assistents escullen ells mateixos quins temes tractar, com poden ser l'autoestima, la comunicació, complexos, pors, angoixes, les relacions d'amistat o de parella, amb activitats vivencials i dinàmiques.

Creix, segons han explicat fonts municipals, promou un espai on els joves puguin expressar-se lliurement, intercanviar punts de vista amb altres companys sobre els temes que més els interessen i treballar l'autoconeixement i la pròpia identitat.

L'objectiu del curs és oferir als joves eines per desenvolupar habilitats socials i estratègies per a la seva autonomia.