02 de març de 2021
02.03.2021
Regió7

Prova pilot per aplicar el transport a demanda Clic.cat al polígon de Les Comes d'Igualada

L'objectiu és facilitar la mobilitat laboral amb els municipis adjacents i evitar l'ús del vehicle privat

02.03.2021 | 17:21
Prova pilot per aplicar el transport a demanda Clic.cat al polígon de Les Comes d'Igualada

El polígon industrial de Les Comes d'Igualada acollirà a partir del 15 de març una prova pilot per implementar el servei de transport a demanda Clic.cat. La idea és que es pugui facilitar la mobilitat laboral entre el polígon i els municipis d'Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. El transport a demanda vol evitar l'ús del vehicle privat oferint una alternativa sostenible en transport públic "eficient, còmode i segur". Amb aquestes noves línies, la xarxa de transport a la demanada de la Generalitat ja compta amb 235 línies d'un total de 736 nuclis de població d'arreu de Catalunya.

En concret, es posaran en marxa dues línies: una que uneix Santa Margarida de Montbui, Igualada i el Polígon de les Comes, i una altra que uneix Vilanova del Camí, Igualada i el Polígon de Les Comes. De moment, els horaris són provisionals, ja que es volen ajustar a la demanda de la majoria dels treballadors del polígon. Per això, la Unió Empresarial de l'Anoia realitzarà enquestes a les empreses per determinar el millor horari del servei.

L'any 2019 un total de 59.200 viatgers van fer ús dels serveis de transport a la demanda el que suposa un increment del 15,6% pel que fa al nombre de viatgers respecte a l'any 2018.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook