Les entitats Per la Conca, Unió de Pagesos, Salvem Can Titó i Jorba Reflexiona ha fet públic un manifest en el que anuncien el seu desacord en el desenvolupament de terrenys industrials per a grans indústries a la zona de Jorba. I consideren que la informació que va donar el departament de Territori i Sostenibilitat con a conclusió del procés de participació no havia tingut la participació indicada.

El comunicat del departament «parla de 1.300 participants, però no detalla que la immensa majoria de participants són les 1.209 visualitzacions que han tingut els vídeos dels quatre seminaris que es van fer telemàticament. A l'hora de comptar participants reals, al document es reconeix que de participants únics n'hi va haver 129». Recorden que Can Morrera i Can Titó són emplaçaments que havien quedat descartats per l'oposició dels Ajuntaments d'Òdena i Vilanova del Camí.

En el document conjunt de les plataformes critiquen «que fent una barreja de valoració quantitativa i qualitativa de les aportacions, els redactors del document extreuen unes conclusions esbiaixades. Per exemple, mentre que en la valoració general de la proposta hi ha una majoria d'aportacions posen en dubte la necessitat d'oferir més sòl industrial i volen que s'aturi el PDUAECO fins que no s'hagi debatut el model econòmic, a les conclusions no se'n diu res i, en canvi, s'afirma que cal oferir parcel·les de gran format, una opinió que ells mateixos reconeixen que surt menys vegades en el procés participatiu». Jorba Reflexiona ha plantejat la celebració d'una consulta municipal «perquè els veïns del poble puguin manifestar-se sobre un projecte que tindria unes conseqüències tan importants i tan irreversibles», asseguren.