15 de març de 2021
15.03.2021
Regió7

Igualada organitza tres cursos per a emprenedors i per al creixement d'empreses

Les sessions formatives es duran a terme de manera virtual durant els mesos d'abril i maig

14.03.2021 | 21:35
Igualada organitza tres cursos per a emprenedors i per al creixement d'empreses

L'Ajuntament d'Igualada, en el marc de la Xarxa Anoia Emprèn, organitza tres activitats formatives per a l'acompanyament de persones emprenedores i la consolidació i el creixement d'empreses. Les activitats, per motius de prevenció, es faran de manera virtual.

El primer taller de formació, «Ho estic fent bé? Els indicadors clau de gestió de la pime o autònom», permetrà aprendre a mesurar el desenvolupament global de l'empresa a partir d'uns indicadors clau. El taller, adreçat a persones responsables de petites empreses i a persones autònomes, té una durada de 8 hores i es durà a terme el 12, 14, 19 i 21 d'abril de 10 a 12 h.

La segona activitat, «Com negociar en contextos difícils», té per objectiu aprendre a negociar en un context on no tenim el rol de poder. En el decurs de la sessió s'analitzarà què és una negociació, com donar sensació de poder, la importància del MAAN (Millor Alternativa a un Acord Negociat), quin llenguatge fer servir a la negociació, com tenir autocontrol d'emocions en una negociació difícil, com detectar els trucs i tàctiques de pressió de l'altra part i, finalment, les 5 tècniques de tancament en una negociació. La sessió té una durada de 5 hores i es realitzarà el dia 27 d'abril de 9 a 14 h.

La tercera activitat, «Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci», permetrà proporcionar una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Aquestes dades expliquen quina és la informació crítica, quines fonts d'informació estan disponibles i fan possible realitzar una anàlisi per quantificar el mercat, definir els nostres clients i poder prendre les mesures més adequades per determinar la viabilitat de la idea de negoci. La sessió tindrà lloc el 3 de maig de 9.30 h a 14 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook