21 de abril de 2021
21.04.2021
Regió7

Igualada anuncia la licitació del futur Campus Salut

L'obra tindrà un cost de 6 milions d'euros, dos dels quals els aportarà l'Ajuntament

21.04.2021 | 16:21
La tinent d'alcalde, Carlota Carner, amb el delegat del Rector al Campus d'Igualada, Carles Capdevila

L'Ajuntament d'Igualada ha anunciat l'inici de la licitació del futur Campus Salut. "Aquest és un pas molt important per Igualada que cada vegada és més a prop de veure'l fet realitat", ha apuntat la tinenta d'alcalde, Carlota Carner, en roda de premsa. El projecte executiu enllestit al febrer i consensuat amb la Universitat de Lleida, va ser validat al ple de març. Tindrà un cost de prop de 6 MEUR, dos dels quals aportarà l'Ajuntament. A banda, la Generalitat aportarà 2 MEUR a través d'una subvenció. Pel que fa als dos restants, pròximament el govern municipal portarà a aprovació el conveni de l'ajuntament amb la Diputació de Barcelona per la subvenció.

Segons la tinent d'alcalde, aquest nou pas en la construcció del nou Campus Salut significa "la consolidació del projecte d'Igualada com a ciutat universitària, juntament amb els altres projectes que s'han impulsat com el 4DHealth o l'acreditació de l'Hospital d'Igualada com a hospital universitari". A més, ha insistit en l'aposta del consistori "pel coneixement com a motor de creixement econòmic i social, amb la idea que els joves del nostre territori se'ls hi pugui oferir una formació universitària propera i de qualitat, i que es va ampliant any rere any".

Per la seva part, Carles Capdevila, delegat del Rector al Campus d'Igualada, creu que el nou equipament servirà per satisfer "el nombre creixent d'estudiants de l'àmbit de la salut que escullen el Campus d'Igualada per formar-se".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook