24 de abril de 2021
24.04.2021
Regió7

Collbató reprèn avui les visites guiades al nucli antic aturades per la covid

Es faran tots els tercers dissabtes de cada mes a partir de les 11 del matí i en grups reduïts

23.04.2021 | 20:19
Collbató reprèn avui les visites guiades al nucli antic aturades per la covid

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Collbató ha decidit posar de nou en marxa les visites guiades al nucli medieval. Aquestes visites es reprendran avui mateix i es realitzaran tots els tercers dissabtes de cada mes. Els recorreguts començaran a les 11 del matí i el punt de sortida serà sempre la plaça de l'Era.

De la mà d'un expert guia, aquestes visites permetran fer una descoberta dels secrets que amaga aquesta mil·lenària vila dedicada durant segles a l'agricultura i al pas dels traginers que feien el transport de mercaderies, ja que es tractava d'un enclavament de pas arellevant, però també a l'estiueig de les famílies burgeses de Barcelona, que hi anaven a cercar l'aire pur i la proximitat de la muntanya màgica de Montserrat. La modalitat programada inclou també visita al Centre d'interpretació de l'Oli.

Per complir amb totes les mesures sociosanitàries, les visites es faran amb grups reduïts, de màxim 15 persones i, per tant, serà necessari fer una reserva prèvia, que es podrà realitzar a través d'un enllaç web que s'ha habilitat.

Per a més informació, es pot contactar a turisme@collbato.cat o visitar el web https://covesdemontserrat.org/wp/.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook