Igualada ha estrenat aquesta setmana un mural dedicat al vintè aniversari de la Fundació per a la Innovació Tèxtil FITEX. El plat fort de les celebracions serà la inauguració de l’Igualada Fashion Lab, situat a l’antiga fàbrica de Vives Vidal.

Amb motiu del seu vintè aniversari, la Fundació per a la Innovació Tèxtil FITEX ha presentat a la ciutat el balanç de la feina feta, i els resultats mostren fins a quin punt ha estat clau per al desenvolupament de la indústria tèxtil i moda de l’Anoia. Ha impulsat negocis i productes que, de manera molt directa, han ajudat a millorar les perspectives de treball del territori.

A banda del desenvolupament de nous productes, el balanç dels vint anys de FITEX té com a part destacada el suport que ha donat a les empreses del territori per a poder-se promocionar internacionalment, a través de les plataformes comercials que ha gestionat a Rússia, Brasil, Estats Units o Xina. També ha contribuït a la projecció de les marques de moda de l’Anoia gràcies a la passarel·la 080 Barcelona Fashion.