L’Ajuntament de Jorba obrirà oficialment la temporada de piscina el 21 de juny que s’allargà fins al 12 de setembre. Prèviament, però obrirà els caps del 12 i 13 de juny i 19 i 20 de juny amb entrada gratuïta.

La piscina municipal, després de les mesures de l’any passat, recupera l’horari ininterromput d’11 a 8 del vespre i el servei de bar. L’aforament, però continua essent limitat, per aquest motiu la reserva d’entrades s’ha de fer a través de la plataforma que es troba a la web municipal, d’aquesta manera s’evita desplaçaments innecessaris i tenir la plaça assegurada.

Accedint a la web municipal (jorba.cat) es podrà accedir directament al nou programa de compra, que permet comprar entrades individuals i abonaments i escollir franja de matí, tarda o tot el dia.

Els caps del 12 i 13 de juny i 19 i 20 de juny, amb entrada gratuïta, caldrà efectuar igualment la reserva. L’horari de la piscina serà de 12 a 8 del vespre.

Per accedir a la piscina municipal, serà imprescindible haver realitzat la reserva prèvia i portar un document acreditatiu com el DNI i i seguir estrictament les mesures covid-19 que estableixi el Procicat.