L’Escorxador va acollir ahir al migdia la inauguració oficial del nou curs escolar, en un acte que va presidir la regidora d’Ensenyament d’Olesa, Lourdes Vallès, i que va comptar amb la participació de Pep Vázquez, inspector d’Olesa de Montserrat dels Serveis Territorials del Baix Llobregat i de representants de tota la comunitat educativa del municipi. L’acte també va incloure la conferència Les relacions famílies-escola en temps incerts a càrrec d’Anna Ramis Assens, mestra i pedagoga.

Vallès va ser l’encarregada de donar la benvinguda al nou curs escolar lamentant que aquest hagi de començar amb els protocols covid, però ressaltant que els centres educatius «compten amb experiència». Malgrat la incertesa, durant els dos cursos anteriors el col·lectiu docent ha demostrat la capacitat d’adaptació». Per la seva banda, Vázquez també va agrair la tasca dels docents i la comunitat educativa durant el curs anterior i va afegir que les escoles haurà de continuar «en situació excepcional durant bona part d’aquest pròxim curs».

L’acte d’inauguració oficial del curs escolar va acabar amb l’homenatge al docent Toni Masana Fontanet, de l’escola Josep Ferrà i Esteva, i que enguany es jubila després de 35 anys en el món de la docència.