Igualada acull avui la fira Naturveg, dedicada a la cultura vegana i amb productes 100% vegetarians. La jornada està organitzada per l’associació Nou Centre amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i la Mancomunitat de la Conca d’Òdena.

L’edició d’aquest any del Naturveg es realitzarà a l’avinguda dels Països Catalans, de les 11 del matí a les 9 del vespre. Hi haurà un espai amb les principals novetats de productes vegetarians i vegans i comptarà, també, amb diverses activitats com ara mostres de cuina, xerrades i música en directe.

Hi haurà xerrades amb divulgadors del món vegà com Sandra Galvé, que oferirà una mostra de cuina centrada a conèixer les proteïnes vegetals o Miquel Cuenca (el Vegano Marrano), que oferirà receptes de pasta amb salses veganes.

Les xerrades no se centraran només en el món de l’alimentació, sinó que també es parlarà d’altres àmbits del veganisme com pot ser la moda i la roba, i, fins i tot, l’automoció.

Joan Boix, president de l’associació Nou Centre, ha posat en valor el festival, que veu com «una oportunitat per conèixer de prop productes, receptes i aliments tot fent activitats en família».