L’Ajuntament de Martorell ja ha col·locat la primera pedra de l’Edifici Àgora, la nova promoció d’habitatges al nou barri de La Sínia de Martorell promoguda per la Fundació SALAS amb el suport de l’Ajuntament de Martorell.

L’edifici Àgora són 130 habitatges amb protecció oficial en venda situats en aquest nou entorn també en construcció, el sector del futur barri de La Sínia. Amb pisos d’1, 2, 3 i 4 dormitoris que compten amb terrassa, pati o solàrium. Tots els habitatges disposen de plaça d’aparcament i traster, amb preus fixats per l’Agència Catalana de l’Habitatge on s’inclouen els impostos i despeses de notaria habituals en la compra de qualsevol habitatge. Actualment més del 75% de la promoció està adjudicada i es continuen atenent a les persones interessades amb cita prèvia.

El regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Albert Fernández, destaca que «Martorell, històricament ha sigut un municipi que ha apostat per l’habitatge social», i que «des del govern municipal es vol que avui, també, tothom tingui accés a l’habitatge». I l’alcalde Xavier Fonollosa recorda que «Àgora és el primer edifici de protecció oficial, però no serà l’únic».