L’automoció té un pes important a FirAnoia. Des d’aquesta tarda i fins diumenge, dinou concessionaris d’Igualada i de la comarca omplen la plaça de Cal Font amb una àmplia selecció de vehicles nous, de 21 marques i una àmplia gamma de models.

El mercat d’Automoció és una oportunitat per als concessionaris per mostrar les novetats en vehicles, i ho és també per als que tenen intenció de renovar el cotxe, ja que poden veure’ls de prop, conèixer-ne les característiques i fer comparatives.

L’espai dedicat a l’automoció obre portes avui de 5 de la tarda a les 9 del vespre. Demà, l’horari serà de les 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 5 a 9. I diumenge serà igual però tancarà una hora abans, a les 8 del vespre.

Sortejos entre els compradors

Per tal d’incentivar la compra, se sortejaran 6.000 euros en premis entre els compradors, repartits en tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros. L’objectiu de l’organització és igualar la bona xifra de l’any passat, amb 90 cotxes venuts.

S’estrena l’espai servisimó, amb molta activitat

La fira es complementa amb nombroses activitats, que s’han organitzat amb la col·laboració d’entitats i empreses igualadines. La majoria es faran a l’Espai Servisimó, que és una novetat de FirAnoia i està ubicat al Passeig Verdaguer. Aquesta tarda, hi haurà la xerrada «Recuperant les plantes oblidades, transformant la forma de produir i consumir aliments», a càrrec de Marc Talavera; i també s’ha programat una classe de zumba. Demà, es disputarà el 4t nordic walking, amb un recorregut de 8 quilòmetres (10 h). Una hora abans, xerrada tècnica dels instructors Isidre Tort i Carles Redón. També es farà una activitat de contacontes (11.15 h); concert dels alumnes de Combo Juvenil (18 h); i dansa urbana amb el grup Q-Arts (19 h). Diumenge al matí, els amants dels escacs podran participar d’un torneig amb partides ràpides (11 h). I a la tarda (19 h), l’escola Vilamúsics oferirà un concert del professorat del centre.