La consulta ciutadana a Jorba conclou amb la negativa dels veïns a ampliar el sòl industrial (amb un 84,53% dels vots) i fer grans projectes d'energia renovable (91,2% dels vots). En la consulta hi ha participat el 61,31% dels veïns i veïnes de Jorba, 420 persones de les 685 amb dret a vot.

Han votat en contra de l’ampliació de sòl industrial al municipi per ubicar-hi en part el Parc Tecnològic i Empresarial previst al Pla Director Urbanístic d'Activitat Econòmica de la Conca d'Òdena (PDUAECO), 355 persones i a favor que l'Ajuntament s'oposi a la implantació al municipi d'instal·lacions d'energies renovables, 383 persones.

En concret, hi ha hagut un total de 56 vots a favor, 355 en contra, 7 vots en blanc i 2 vots nuls a la pregunta del Pla Director i en la segona, referent a oposar-se a les renovables, hi ha hagut 383 a favor, 31 en contra, 4 vots en blanc i 2 vots nuls.

A la consulta hi estaven cridats tots els jorbencs empadronats al municipi majors de 16 anys, que han pogut exercir el seu dret a vot de forma anticipada de l'11 al 22 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Jorba i aquest diumenge 24 d’octubre, de 9 h del matí a 8 h del vespre, a l'escola Guerau de Jorba.